“HORECA ZAJEDNICA ZA NOVU BUDUĆNOST“ Online konferencija namenjena ugostiteljima

Coca-Cola HBC Srbija i u izazovnim vremenima nastavlja da pruža podršku predstavnicima ugostiteljstva i HoReCa sektora, svojim najbližim partnerima, ali ujedno i nezaposlenim mladima. Nastavak besplatnih online konferencija ovog puta je sa temom “Horeca zajednica za novu budućnost”.

Svi zainteresovani imaće priliku 20. novembra od 12:00h da saznaju najnovije vesti, trendove koje veštine se cene za rad u ovoj oblasti i kako ih steći i unaprediti. Svoje uspešne priče u ugostiteljstvu predstaviće Juraj Kozma, Rade Hajduković, Boško Prinčevac i Boban Lazarević. Konferencija se organizuje u okviru programa Coca-Cola podrška mladima, a na samoj konferenciji biće predstavljena i platforma HORECA zajednica koja je namenjena upravo vlasnicima, menadžerima i konobarima i svima koji su zainteresovani za posao u ugostiteljskom sektoru.

Platforma će korisnicima omogućiti brojne pogodnosti – umrežavanje, edukaciju, mogućnost postavljanja profila i oglasa za posao. Biće dostupna i svima koji traže posao u ugostiteljskom sektoru, pomoći će da unaprede svoja znanja, lične kontakte i postanu konkurentniji kako bi lakše došli do zaposlenja.

Besplatnu on line konferenciju moguće je pratiti preko platforme Coca-Cola podrška mladima, sve što je potrebno jeste da se svi zainteresovani prethodno prijave putem linka:
https://coca-colapodrskamladima.com/registracija/

O NAMA

UKRATKO

© 2023